fredag 18 februari 2011

Kropp säljes i befintligt skick.

Hjärnan relativt nyservad, vissa fel kan dock finnas.

Balansen är det lite si & så med men tänk på det som en billig fylla.
Yrseln får du på köpet. Den är oftast ganska rejäl.
Lederna är lite tröga och ömma emellanåt men de funkar. Ryggen är tyvärr inte av bästa kvalitet men det tar vi inget extra för.

Befintligt lager i form av piller och sprutor medföljer vid försäljningen. Dessa behövs för att hålla lite kvalitet på varan.
Hörsel är nästan obefintlig på höger öra men vad gör det? Nu har du den perfekta ursäkten till varför du 'inte lyssnade'.
"Åh tyvärr, jag hörde inte på det örat."

Immunsystemet är nästan obefintligt men tänk vad kul det är när det inte funkar. Du vet aldrig vad du kommer drabbas av för sjukdom. Förkylningar, magsjuka, feberattacker mm mm hoppar glatt på dig och kniper till för att få stanna och göra ditt liv lite intressantare.
Iof så blöder just denna kroppen lite som den vill ändå men den sköter sig inte helt fel, nästan bara.

Ibland dyker texten ERROR upp framför ögonen när du talar. När ERROR dyker upp så tappar du ord och ibland glömmer du helt vad du pratade om.

Lite förvirring ingår också. Placerar saker som telefoner, nycklar etc på de mest underliga ställen tex i kylen, i stallet, i tallriksskåpet mm mm. Sakerna brukar dyka upp igen efter ett tag så det är inget att oroa sig för.
Du måste lära dig att skriva upp saker för annars är det en garanti att du glömmer möten mm.

EX på förvirring.

Du kommer få lätt att förvirra dig även på väg till toaletten. Du börjar gå mot toa, viker av mot köket, stannar till där och undrar varför du är uppe och ränner.
Går tillbaka till soffan och sätter dig. Undrar fortfarande varför du gick ut i köket.
Så plötsligt minns du pga av att blåsan gör sig påminnd.


En sak är säker...
Du får aldrig tråkigt med den här kroppen.
Humörsvägningarna kommer och går, förvirringen gör att du måste tänka till, hörseln stör inte när du väl vant dig och alla sjukdomar som lurpassar och bara väntar på att få attackera gör att du är allert gentemot din omgivning.

Så.... Högstbjudande eller bytes mot en robotdammsugare.


Inga kommentarer: